José Mourinho: Messi nikdy neopustí Barcelonu

NETKY.SK • 28 Február 2015, 19:45 • 2 min
José Mourinho: Messi nikdy neopustí Barcelonu

LONDÝN - José Mourinho si myslí, že argentínska superstar Lionel Messi nikdy neopustí Barcelonu.

slovakia

left justify in out

Tréner londýnskej Chelsea takto komentoval januárové špekulácie o prestupe Argentínčana na Stamford Bridge. Na otázku, či by chcel získať štvornásobného víťaza Zlatej lopty do svojho tímu, odpovedal, že by to bola veľmi ťažká úloha.

V rozhovore pre La Gazzetta dello Sport povedal: "Myslím si, že by to nebolo vôbec jednoduché, pretože mám pocit, že Messi ostane v Barcelone navždy. Možno sa však mýlim, nikto nevie čo sa stane v budúcnosti. Mám pocit, že Barcelona by nikdy nepustila preč hráča jeho kvalít a významu pre klub. Neviem si ani predstaviť, že by Messi hral v inom drese ako v barcelonskom. Možno sa mýlim, ale to je môj pocit."

Pred januárovým prestupovým obdobím sa objavili správy, že tréner Luis Enrique sa pohádal s Messim. Špekuláciám pridali na intenzite aj slová jeho argentínskeho spoluhráča Ángela Di Maríu, ktorý povedal, že Messi by v budúcnosti mohol spolupracovať s Josém Mourinhom.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies