Jose Aldo sa predstaví na majstrovstvách sveta v brazílskom jiu-jitsu

NETKY.SK • 26 Júl 2017, 15:07 • 2 min
Jose Aldo sa predstaví na majstrovstvách sveta v brazílskom jiu-jitsu

BRATISLAVA - Vyzerá to tak, že Jose Aldo si chce dať od MMA na chvíľku pauzu. Od prehry s McGregorom sa brazílskému zápasníkovi až tak nedarí, mal problémy so zraneniami raz vyhral a naposledy prehral s Maxom Hollowayom na TKO v treťom kole. Prehra ho asi dosť položila nakoľko v zápase išlo o titul ktorý predtým dlho vlastnil a teraz ho chcel získať späť.

slovakia

left justify in out

Na oficiálnom instagramovom profile IBJJF(International Brazilian Jiu-Jitsu Federation) sa objavila správa o tom, že sa Jose Aldo zaregistroval na ich súťaž IBJJF Masters Championship South America, ktorá sa uskutočnia v Tijuce v Rio de Janeiro medzi 28. a 30. júnom. Organizácia sa cíti poctená jeho účasťou.

 

"Cítime sa byť poctený s registráciou skvelého zápasníka Joseho Alda Juniora na našu súťaž Masters South America. Už sa nevieme dočkať kedy uvidíme túto legendu MMA zápasiť a reprezentovať svoj tím Nova Uniao v ľahkej váhe."

 

V ľahkej váhe je zatiaľ registrovaných 35 súťažiacich, v jeho divízii je aj trojnásobný majster sveta Celsinho Venicius. Takže bude mať čo robiť aby uspel.

Josemu Aldovi patrí v Brazílskom Jiu Jitsu čierny opasok pod Andrem Pederneirasom. Na súťaži BJJ sme ho nemohli vidieť už približne 10 rokov. No jeho výsledky zo súťaží ale sú celkom presvedčivé: World Cup Champion-CBJJO ( 2004 divízia hnedé pásy), Brazilian National Champion (2003 fialový pás), World Championship striebro (2001 modrý opasok).

 

Ako hnedý pás v roku 2004 sa mu podarilo zvíťaziť na Rubensom " Cobrinha" Charlesom ktorému sa neskôr podarilo viackrát vyhrať majstrovstvá sveta v najprestížnejších organizáciách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies