Jordin Sparks: Randenie mi nejde

NETKY.SK • 17 Január 2015, 09:52 • 2 min
Jordin Sparks: Randenie mi nejde

BRATISLAVA - Americká speváčka Jordin Sparks si myslí, že nie je dobrá v randení. Dvadsaťpäťročná interpretka, ktorej sa vlani rozpadol vzťah so spevákom Jasonom Derulom, to uviedla v šou The Breakfast Club rádia Power 105.1FM.

slovakia

left justify in out

„Myslím, že na rande som bola naposledy pre piatimi mesiacmi. Mám z toho trochu strach. Je to jednoducho čudné! Pripadá mi to zvláštne, akoby som na to už bola príliš stará,“ vyjadrila sa rodáčka z Phoenixu v Arizone.

 

Sparks ďalej prezradila, že po rozchode s 25-ročným Derulom sa zameriava predovšetkým na kariéru, čo vraj odrádza mnohých nápadníkov. „Niekedy mám pocit, že muži majú zo mňa strach, pretože viem, čo sa mi páči a čo nie. Pracujem a svoju prácu mám naozaj rada,“ uzavrela speváčka. 

Jordin Brianna Sparks sa preslávila účasťou v speváckej šou American Idol, ktorú vyhrala v roku 2007.Na konte má zatiaľ dva albumy - Jordin Sparks (2007) a Battlefield (2009) a tiež dve EP nahrávky. Tento rok by jej mala vyjsť štúdiovka s názvom Right Here, Right Now. Získala jednu American Music Award, ďalej NAACP Image Award, People's Choice Award a dve Teen Choice Awards. V roku 2009 ju tiež nominovali na cenu Grammy. Zahrala si napríklad vo filmoch Sparkle (2012), The Inevitable Defeat of Mister and Pete (2013) či Dear Secret Santa (2013).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies