Jordan najradšej spomína na smeč cez Ewinga

NETKY.SK • 18 November 2013, 16:40 • 2 min
Jordan najradšej spomína na smeč cez Ewinga

NEW YORK - Najlepší basketbalista všetkých čias Michael Jordan nemal najmenší problém lietať nad palubovkou, o čom svedčí nielen jeho prezývka Air Jordan. V súvislosti s uvedením konzolovej videohry NBA 2K14 slávna chicagská dvadsaťtrojka prezradila, že s odstupom času si najradšej spomína na monštruózny smeč, ktorý v treťom zápase play-off 1991 proti New Yorku predviedol ponad brániaceho pivota Knicks Patricka Ewinga.

slovakia

left justify in out

"Je môj najpamätnejší, často sa k nemu vraciam v myšlienkach. Ale to iba preto, že s Patrickom sme zostali výbornými priateľmi. Vždy, keď sa stretneme, nenechám si ujsť príležitosť a pripomeniem mu ho," citoval Huffington Post päťdesiatročného Jordana aj so zdôvodnením výberu: "Loptu som do koša zapichol tak prudko, že som tomu vtedy ani nemohol uveriť."

Jordan tiež prezradil, akú základnú päťku by v náhodne vybranom zápase poslal na palubovku. Okrem seba do nej zaradil svojho bývalého spoluhráča zo chicagských čias - krídelníka Scottieho Pippena; taktovku rozohrávača by zveril do rúk legende Los Angeles Lakers Magicovi Johnsonovi, pod kôš by dal jeho exspoluhráča Jamesa Worthyho a houstonskú legendu Hakeema Olajuwona.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies