Jordan Larsson kráča v stopách slávneho otca Henrika

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 19:25 • 2 min
Jordan Larsson kráča v stopách slávneho otca Henrika

ŠTOKHOLM - Futbalový útočník Jordan Larsson kráča v stopách svojho slávneho otca a bývalého kanoniera švédskej reprezentácie Henrika.

slovakia

left justify in out

Sedemnásťročný mladík prestúpil rovnako ako jeho otec pred 22 rokmi z divízneho Hogaborgu do prvoligového Helsingborgu. Informáciu priniesol vo štvrtok švédsky klub.
     

Henrik Larsson si v Helsinborgu získal meno a naštartoval tam svoju hviezdnu kariéru, počas ktorej neskôr žiaril v Celticu Glasgow a v FC Barcelona. "Helsinborg je skvelý klub a som šťastný, že som dostal šancu sa tu presadiť. Verím, že sa mi bude dariť," povedal pre www.hif.se Jordan Larsson.      

 

Hoci médiá spájajú Jordana s jeho slávnym otcom, v klube sa na to pozerajú inak. "Sú to dvaja rozdielni ľudia a nechceme Jordana zaťažovať porovnávaním s jeho otcom. Je na nich vidieť určitú podobnosť najmä v pohybe a vo futbalovej inteligencii, ale necháme ho rozvinúť jeho vlastnú kariéru," povedal športový riaditeľ Helsinborgu Jesper Jansson.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona