Jordan či LeBron? Hádku ukončil nôž, traja v nemocnici

NETKY.SK • 10 Október 2013, 11:26 • 2 min
Jordan či LeBron? Hádku ukončil nôž, traja v nemocnici

BEAVER COUNTY - Strýko a synovec za mrežami v Beaver County a traja zranení v nemocnici je výsledok barovej slovnej prestrelky o najlepšieho basketbalistu.

slovakia

left justify in out

"Jeden z mužov mal oblečené tričko LeBrona Jamesa. Hádali si, či je lepší on alebo Michael Jordan. Ďalší muž v bare mal na sebe tričko hokejových Penguins, a tak sa strhla diskusia o pittsburských športových kluboch. Keď eskalovala, ukázalo sa, že dotyční nie sú fanúšikmi Steelers, tamojšieho klubu amerického futbalu," informoval podľa webu wtae.com policajný šéf Jim Essek. 

Michaela Landerosa a Armanda Encinasa, strýka a synovca z Marylandu, zatkla po incidente polícia. Mladší z dvojice vytiahol v hádke nôž a bodol troch ľudí vrátane majiteľa podniku. Všetkých napadnutých hospitalizovali, sú mimo ohrozenia života. Na výtržníkov čaká 15. októbra súd. Landeros je obvinený z výtržníctva a útoku, Encinas čelí obvineniu z pokusu o vraždu a násilný útok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies