Jordan chráni svoje meno kvôli mladým, tvrdí manažér

NETKY.SK • 18 August 2015, 10:18 • 2 min
Jordan chráni svoje meno kvôli mladým, tvrdí manažér

CHICAGO - Obchodný manažér Michaela Jordana tvrdí, že imidž jedného z najlepších basketbalistov sveta je úzkostlivo chránený preto, aby mladí ľudia vedeli o úspechoch 52-ročného šesťnásobného víťaza NBA s Chicagom Bulls.

slovakia

left justify in out

Curtis Polk svedčil v pondelok na federálnom súde v Chicagu v kauze, v ktorej požaduje Jordan odškodnenie od už zaniknutého obchodu s potravinami za neoprávnené použitie fotky bývalého basketbalistu. Podľa Polka marketingová dohoda môže mať pre Jordana väčšiu cenu ako finančná kompenzácia.


Obhajca Steve Rosenfeld však zapochyboval o hodnote Jordanových obchodných aktivít, zameral sa na dohodu na pol milióna dolárov, ktorá povolila rádiu Sirius použiť Američanov obrázok. Už skôr súdny znalec a ekonóm Andrew Zimbalist uviedol, že marketingová hodnota Jordanovho imidžu za použitie v reklame je najmenej 10 miliónov USD. Zmienil sa tiež, že rodák z Brooklynu si takto v roku 2012 prišiel k 75,5 miliónu dolárov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies