Jordan by dnes dával 45 bodov, myslí si Grant

NETKY.SK • 14 Október 2013, 11:03 • 2 min
Jordan by dnes dával 45 bodov, myslí si Grant

RIO DE JANEIRO - Štvornásobný víťaz basketbalovej NBA Horace Grant sa domnieva, že najlepší hráč všetkých čias Michael Jordan a jeho bývalý spoluhráč zo Chicaga by dominoval aj v súčasnosti.

slovakia

left justify in out

"Nemôžete porovnávať jednu éru s druhou, pretože pravidlá sa od našich čias po terajšiu nadvládu Miami Heat výrazne zmenili. Vtedy sa hral oveľa tvrdší basketbal, dnes môžete voľne pobehovať po ihrisku bez toho, aby sa vás niekto mohol čo i len dotknúť," naznačil v rozhovore pre Chicago Star Tribune niekdajší neodmysliteľný člen základnej päťky Chicaga Grant, ktorý bol vďaka "potápačským" ochranným okuliarom ľahko rozpoznateľným medzi fanúšikmi NBA po celom svete. "Michael Jordan by v súčasnosti strieľal priemerne okolo 45 bodov na zápas. Je najlepší hráč, akého som kedy videl či proti nemu nastúpil. Ale nikomu zo súčasných hviezd, či už ide o Kobeho Bryanta, LeBrona Jamesa, Carmela Anthonyho či Derricka Rosa, nechcem uberať zo schopností. Treba vyčkať, kým títo chlapci skončia, a potom sa môžu porovnávať ich kariéry s Michaelovou," doplnil v súčasnosti 48-ročný Grant. Bývalý pivot získal po Jordanovom boku tri majstrovské prstene v rokoch 1991 - 1993, štvrtý triumf pridal v drese Los Angeles Lakers v sezóne 2000/2001. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies