Jones nevydržal dlho, zasa je predvolaný pred súd

NETKY.SK • 1 Apríl 2016, 12:09 • 2 min
Jones nevydržal dlho, zasa je predvolaný pred súd

LOS ANGELES - Neprešiel pomaly ani týždeň a Jone"Bones"Jones dostal zasa pokutu kvôli ktorej ho čaká súd. Jones si ešte stále odpykáva 18 mesačný podmienečný trest za priestupok, kedy prešiel cez červenú a spôsobil nehodu. Navyše z miesta činu aj ušiel. Trest sa mu pomaly končí ale počas neho už po druhýkrát porušil zákon. Minulý týždeň ho súd nepotrestal za januárový priestupok, kedy jazdil bez papierov a prekročil rýchlosť. Uvidíme ako rozhodne súd teraz.

slovakia

left justify in out

Tentoraz potrestali bývalého držiteľa titulu v poloťažkej váhe UFC za súťaž v zrýchlení. Po zastavení a obvinení sa tak rozčúlil, že strážcovi zákona dosť neúprosne vynadal čo mu situáciu určite nezlepšilo. Jones o celej situácií rozprával pre MMA Hour.

 

Hovoril o tom ako išiel minulý týždeň z po tréningovej večere akurát domov, keď zastavil pri svetelnej signalizácií. Na to sa vedľa neho zastavilo auto s fanúšikmi. Jones zo srandy stúpil na plyn akoby chcel vyprovokovať súťaž v zrýchlení. Fanúšikovia sa zasmiali a pokračovali ďalej v normálnej rýchlosti. Jones tvrdí, že nič zlého nespravil a určite nechcel ani súťažiť.

 

No policajt hovorí o niečom inom. A celý zásah je aj na videu. Policajt tvrdí, že Jones vyštartoval s priveľkou rýchlosťou. On to popiera a počas toho naňho nadáva. Od policajta dostal napokon 5 obvinení: za súťaž v zrýchlení, za nečitateľnú špz-tku, za nedovolenú úpravu na výfuku, za štýl jazdy a za nedovolený prechod cez vyznačené dopravné značenie. Ďalej sa bude prípad riešiť pred súdom, kde ho predvolali na 5. apríl.

 

Stránke TMZ sa podarilo dostať k videozáznamu z policajného auta: 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies