Jones a Rooney nestihnú Southampton, ale Brazíliu áno

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 16:44 • 2 min
Jones a Rooney nestihnú Southampton, ale Brazíliu áno

MANCHESTER - Dočasný hrajúci tréner futbalistov Manchestru United Ryan Giggs potešil svojho kolegu z reprezentačnej lavičky Anglicka Roya Hodgsona správou o zdravotnom stave svojich dvoch zverencov Phila Jonesa a Wayna Rooneyho.

slovakia

left justify in out

Ani jednému z nich vraj zranenia nezabránia v účasti na majstrovstvách sveta v Brazílii. Obranca Jones má problémy s ramenom, útočník Rooney so slabinami. Hodgson zverejní širšiu 30-člennú nomináciu v pondelok 12. mája.

 

"Wayne trénuje a do majstrovstiev sveta bude v poriadku. Začal iba pred pár dňami, na nedeľňajší zápas by to bolo ešte príliš skoro," referoval Giggs pre BBC smerom k súboju v Southamptone, ktorým United uzavrú nevydarenú sezónu. Nenastúpi ani Jones. "Jeho zranenie nie je také vážne, ak sme si mysleli. Nedeľa neprichádza do úvahy, ale na šampionát stihne," dodal waleský futbalista a kouč v jednej osobe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies