Jonathan Knight z New Kids on the Block sa zasnúbil

NETKY.SK • 16 November 2016, 10:14 • 2 min
Jonathan Knight z New Kids on the Block sa zasnúbil

LOS ANGELES - Americký spevák Jonathan Knight zo skupiny New Kids on the Block a jeho priateľ, osobný tréner Harley Rodriguez sa zasnúbili.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný interpret potvrdil novinku v rádiu SiriusXM, a to v show Jenny McCarthy, ktorá je manželkou jeho kolegu zo skupiny Donnieho Wahlberga. "Boli sme v Afrike, boli tam aj naši rodičia - naše matky boli pri tom a ja som sa rozhodol, že je čas požiadať ho ruku, aby sa náš vzťah stal oficiálnym," uviedol Knight a dodal, že zásnuby plánoval tri týždne pred odchodom do Afriky. "Stalo sa to na rieke Zambezi, hneď nad Viktóriinými vodopádmi. Spravili sme si nočnú večeru na loďke, len my štyria na rieke a v pozadí bol myslím hroch. Bol krásny mesiac, celé to bolo nádherné a veľmi romantické," objasnil spevák. Dvojica sa stretla v roku 2008 prostredníctvom spoločných známych.


Jonathan Knight sa preslávil v spomínanej skupine New Kids on the Block, ktorá vznikla v roku 1984 v Bostone a debutovala o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou. Nasledovali albumy Hangin' Tough (1988), Merry, Merry Christmas (1989), Step By Step (1990) a Face The Music (1994). Po vydaní tejto nahrávky ukončili činnosť, no v roku 2008 sa vrátili na scénu a vydali ďalšie dva albumy The Block (2008) a 10 (2013). Okrem toho majú tiež na konte spoločný album s Backstreet Boys s názvom NKOTBSB (2011). Formácia vyrazí na budúci rok na turné s Boyz II Men a Paulou Abdul.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona