Jonathan Klinsmann brankárom reprezentácie USA do 20 rokov

NETKY.SK • 10 Február 2017, 09:38 • 2 min
Jonathan Klinsmann brankárom reprezentácie USA do 20 rokov

CHICAGO - Jürgen Klinsmann strieľal góly ako na bežiacom páse za nemeckú futbalovú reprezentáciu, jeho syn Jonathan im bude zabraňovať v drese USA.

slovakia

left justify in out

Potomka bývalého trénera národného tímu USA nominovali do kádra, ktorý bude reprezentovať Spojené štáty na šampionáte zóny Strednej a Severnej Ameriky a karibskej oblasti do 20 rokov v Kostarike. Jonathan hráva futbal za Kalifornskú univerzitu, tréner Tab Ramos si bude môcť na februárovom turnaji vybrať medzi ním a J.T. Marcinkowským z Georgetownu.  

Jürgen Klinsmann odohral za nemeckú reprezentáciu 108 zápasov, strelil 47 gólov, bol súčasťou tímu majstrov sveta z roku 1990 a má aj titul európskeho šampióna z roku 1996. Ako tréner dosiahol najväčší úspech tretím miestom Nemecka na MS 2006. Reprezentáciu USA viedol od roku 2011 do novembra 2016.          
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies