Jonathan Davis vydá sólový album Black Labyrinth

NETKY.SK • 20 Marec 2018, 14:59 • 2 min
Jonathan Davis vydá sólový album Black Labyrinth

BRATISLAVA - Líder americkej kapely Korn Jonathan Davis vydá 25. mája debutový sólový album Black Labyrinth. Muzikant už z novinky ponúkol singel What It Is, ktorý sa nachádza aj na soundtracku filmu American Satan (2017).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný interpret najnovšie zverejnil viac ako päťminútové video, v ktorom je možné počuť aj ukážky každej z 13 piesní z očakávanej štúdiovky. Rodák z kalifornského Bakersfieldu sa tento rok v júni predstaví v rámci svojho turné napríklad aj na českom podujatí Prague Rocks 2018 alebo na rakúskom Nova Rocku.

Jonathan Howsmon Davis sa preslávil v spomínanej kapela Korn, ktorá vznikla v roku 1993 v kalifornskom Bakersfielde a jej zostavu momentálne tvoria aj gitaristi James "Munky" Shaffer a Brian "Head" Welch, basgitarista Reginald "Fieldy" Arvizu a bubeník Ray Luzier. Debutovú, eponymnú štúdiovku vydali v roku 1994, no nezaznamenali ňou výrazný úspech. Známejšími sa stali až vďaka druhému albumu Life Is Peachy (1996), ktorý sa dostal na tretiu priečku amerického rebríčka Billboard 200. S nasledujúcimi štúdiovkami Follow The Leader (1998) a Issues (1999) tento rebríček už dobyli. Ďalších osem štúdioviek sa tiež umiestnilo v prvej desiatke. Medzi ich najznámejšie skladby patria A.D.I.D.A.S., Freak On A Leash, Make Me Bad, Here To Stay, Thoughtless, Did My Time či Twisted Transistor. Zatiaľ získali osem nominácií na Grammy, pričom dvakrát si sošku aj odniesli.

Tracklist albumu Jonathan Davis - Black Labyrinth:
01 Underneath My Skin
02 Final Days
03 Everyone
04 Happiness
05 Your God
06 Walk On By
07 The Secret
08 Basic Needs
09 Medicate
10 Please Tell Me
11 What You Believe
12 Gender
13 What It Is

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies