Jonathan Davis plánuje napísať muzikál

NETKY.SK • 19 Máj 2018, 09:26 • 2 min
Jonathan Davis plánuje napísať muzikál

BRATISLAVA - Líder americkej kapely Korn Jonathan Davis plánuje napísať muzikál. Štyridsaťsedemročný interpret to povedal v rozhovore pre časopis Kerrang.

slovakia

left justify in out

"Rád by som napísal muzikál. Už dávno som sa rozprával s Cliveom Barkerom o temnom muzikáli, no všetci boli potom zaneprázdnení a nič z toho nebolo. Určite však je na mojom zozname spraviť temný metalový muzikál, a nebude to nejaká hlúposť," povedal spevák, ktorý 25. mája vydá debutový sólový album Black Labyrinth. Z nahrávky už ponúkol piesne Everyone, What It Is a Basic Needs.

Jonathan Howsmon Davis sa preslávil v spomínanej kapele Korn, ktorá vznikla v roku 1993 v kalifornskom Bakersfielde a jej zostavu momentálne tvoria aj gitaristi James "Munky" Shaffer a Brian "Head" Welch, basgitarista Reginald "Fieldy" Arvizu a bubeník Ray Luzier. Debutovú, eponymnú štúdiovku vydali v roku 1994, no nezaznamenali ňou výrazný úspech. Známejšími sa stali až vďaka druhému albumu Life Is Peachy (1996), ktorý sa dostal na tretiu priečku amerického rebríčka Billboard 200. S nasledujúcimi štúdiovkami Follow The Leader (1998) a Issues (1999) tento rebríček už dobyli. Ďalších osem štúdioviek sa tiež umiestnilo v prvej desiatke. Medzi ich najznámejšie skladby patria A.D.I.D.A.S., Freak On A Leash, Make Me Bad, Here To Stay, Thoughtless, Did My Time či Twisted Transistor. Zatiaľ získali osem nominácií na Grammy, pričom dvakrát si sošku aj odniesli.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies