Jonas Brothers ohlásili koniec činnosti

NETKY.SK • 29 Október 2013, 16:11 • 2 min
Jonas Brothers ohlásili koniec činnosti

LOS ANGELES - Členovia americkej skupiny Jonas Brothers oznámili koniec činnosti formácie. Bratia Kevin, Joe a Nick tak urobili v rozhovore pre americký magazín People.

slovakia

left justify in out

"Je po všetkom," vyhlásil Kevin. "Je naozaj ťažké povedať, že je to navždy. Uzatvárame tak jednu kapitolu," povedal Nick. Dvadsaťštyriročný Joe doplnil, že ide o spoločné rozhodnutie. Formácia už prednedávnom zrušila turné. Hovorca kapely Jesse Derris vtedy povedal, že medzi členmi skupiny nastali nezhody týkajúce sa ich ďalšieho smerovania.

Jonas Brothers vznikli v roku 2005 a popularitu získali vďaka spolupráci s televíziou Disney Channel. Účinkovali v snímkach ako Camp Rock (2008) a Camp Rock 2: Veľký koncert (2010), ale aj v seriáli Jonas (2009 - 2010). Na konte majú štyri štúdiové albumy: It's About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008) a Lines, Vines And Trying Times (2009). Tento rok by mali ešte vydať album s názvom V, z ktorého už zverejnili single Pom Poms a First Time. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies