Jonas a Lovato venovali zamestnancom klubu Pulse VIP vstupenky

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 13:03 • 2 min
Jonas a Lovato venovali zamestnancom klubu Pulse VIP vstupenky

BRATISLAVA - Americkí interpreti Nick Jonas a Demi Lovato venovali tridsiatim zamestnancom nočného klubu Pulse VIP vstupenky na ich sobotňajší koncert v Amway Center v Orlande.

slovakia

left justify in out

 Personál klubu, v ktorom 12. júna pri streľbe zahynulo 50 ľudí, vrátane útočníka Omara Mateena, a ďalších 53 osôb utrpelo zranenia, sa s dvojicou interpretov mohol aj stretnúť a odfotiť. "Nick Jonas a Demi Lovato, ďakujeme, že vďaka vám sa rodina Pulse znova usmieva," napísali k fotografii, ktorú zverejnili na oficiálnej stránke nočného klubu na sociálnej sieti Facebook. 


K 23-ročnej Demi Lovato a rovnako starému Nickovi Jonasovi sa počas koncertu pridala aj americká soulová a r'n'b speváčka Andra Day, ktorá si s nimi zaspievala pieseň Rise Up. Počas ich spoločného vystúpenia premietali mená a vek obetí streľby.

 

Okrem toho si trojica pripomenula i speváčku Christinu Grimmie, ktorá zomrela len dva dni pred spomínaným incidentom po tom, ako ju počas autogramiády postrelil fanúšik. "Orlando, boli ste úžasní. Ďakujeme Andre Day, že mne a Demi pomohla uctiť si obete otrasných násilných činov," napísal neskôr Jonas k fotografii na Instagrame. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies