Jona Jonesa zbavili viny, v apríli nastúpi proti Cormierovi v titulovom zápase

NETKY.SK • 29 Marec 2016, 11:53 • 2 min
Jona Jonesa zbavili viny, v apríli nastúpi proti Cormierovi v titulovom zápase

Minulý týždeň v stredu bolo súdne pojednávanie na ktorom sa riešil ďalší prípad Jona Jonesa. Jonesa napokon neobvinili, takže aprílový titulový zápas nie je v ohrození.

slovakia

left justify in out

Jonesa ešte v januári zastavila polícia za rýchlu jazdu. Išiel 75 míľovou rýchlosťou na mieste kde bola povolená rýchlosť iba 35 míľ za hodinu. Navyše nemal pri sebe vodičský preukaz, papiere od auta a ani povinné poistenie.

 

Jednoducho: Jones+Auto= Problém. 

 

 

Jones ale minulú stredu preukázal, že auto bolo v poriadku, a aj všetky jeho papiere. Pre istotu ešte pred súdnym pojednávaním daroval 100 dolárov jednému útulku, lebo je známe, že keď v USA podporíš nejakú organizáciu tak sa na to na súde vo veľkom prihliada. Za tento priestupok dostal navyše k predchádzajúcemu trestu 3 dni verejnoprospešných prác.

 

Na tomto prípade by nebolo nič zvláštneho, ale Jones bol v podmienke. Minulý rok keď pod vplyvom omamných látok prešiel cez červenú a nabúral do auta v ktorom bola tehotná žena. Po tomto všetkom z miesta činu utiekol, ale napokon sa vzdal. Albuquerqueský okresný súd mu dal trest 18 mesiacov podmienečne a 72 hodín verejnoprospešnými prác. V jeho prípade to znamená prácu s deťmi.

 

Keď si teda bude dávať naďalej pozor a nevyvedie žiadny ďalší priestupok, tak skoro presne na rok od spomínanej nehody ho 23. apríla môžeme vidieť zápasiť. A to hneď o titulový opasok proti Danielovi Cormierovi na hlavnom zápase UFC 197.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies