Jon Jones spôsobil vážnu nehodu, z miesta činu utiekol

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 14:20 • 2 min
Jon Jones spôsobil vážnu nehodu, z miesta činu utiekol

ALBUQUERQUE - Internetový portál MMAfighting.com, získalo policajnú zápisnicu z miesta činu. Podľa dokumentu k nehode došlo minulú nedeľu nadránom v Novom Mexiku. Nehody sa zúčastnili tri motorové vozidlá, a spôsobil ju Jon Jones. Jonsove auto nezastavilo na červenej, a vpálilo do motorového vozidla v ktorom sedela tehotná žena. Auto po náraze odhodilo do tretieho vozidla ktoré stálo pri červenej.

slovakia

left justify in out

Vodič z auta vyskočil a dal sa na útek no po chvíli zastavil a vrátil sa späť k autu, odkiaľ vytiahol veľký balík peňazí. Opisovali, že to bol muž afroamerického pôvodu, v bielom tričku a tmavých nohaviciach. S peniazmi sa potom dal na útek, pričom preskočil jeden plot a zmizol.

 

Po príchode polície a po prehľadaní auta sa zistilo, že je prenajaté a nachádzali sa v ňom papiere  vystavené na Jonesove meno,  našla sa aj fajka s marihuanou. Toto nebola jeho prvá zápletka so zákonom, v roku 2012 spôsobil tiež nehodu, no vtedy však bol opitý. Po januárovej obhajobe titulu mu zasa v zistili v krvi pri dopingových testoch kokaín.

 

Tehotná žena sa sťažovala, že sa necíti dobre. Potom ju previezli do nemocnice, kde vyšetrenia  ukázali, že má zlomenú ruku a zápästie. Jonsa obvinili z opustenia miesta nehody  za ktorý v Novom Mexiku môže dostať aj tri roky väzenia. Miestna polícia sa celý nasledujúci deň pokúšala skontaktovať S Jonesom a s jeho právnikom, no márne.

 

Napokon naňho vydali zatykač, ale večer sa dobrovoľne vzdal a za kauciu 2500 dolárov ho aj za necelé tri hodiny prepustili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies