Jon Jones: Rouseyová aj McGregor uverili tomu, že sú neporaziteľní a to je chyba

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 10:51 • 2 min
Jon Jones: Rouseyová aj McGregor uverili tomu, že sú neporaziteľní a to je chyba

LAS VEGAS - Sebavedomie nie je zlá vec, ale klamať sám seba sa nevypláca. Hlavne keď si zápasník MMA nesmieš uveriť veciam, ktoré okolo teba stavajú tvoji fanúšikovia. To čo o nás píšu média, a hovoria fanúšikovia je ďaleko vzdialené od reality. Podľa Jona Jenesa sa odlišuje od Conora McGregora a Rondi Rousey tým, že neuveril obrazu ktorý o ňom vytvárajú média a fanúšikovi. A to je obraz nezdolateľného zápasníka.

slovakia

left justify in out

" Viem o sebe, že som zdolateľný a podľa všetkého ma práve toto zachránilo od prehier v octagone. Problémy začínajú vtedy ak skočíš na vlnu nezmyslov ktoré o tebe tvrdia ľudia ktorí o tebe nič nevedia. Pred prehrou Rondi Rousey sme o nej všade čítali, že je najnebezpečnejšia a najlepšia ženská zápasníčka na svete. Nemyslite si, že ju nemám rád, ale keď už ty sám veríš tomu čo si o tebe myslí tvoje okolie tak, vtedy sa dostávaš na nebezpečné vody. Tak isto aj Conor, hovoril o sebe, že patrí k najhustejším zápasníkom v MMA a že nemá problém zápasiť v hoci ktorej váhovej kategórií proti hoci komu. Toto je hlúposť a keď tomu uveríš tak vtedy začínajú problémy."

 

"Samozrejme veriť si je dôležité, ale pravdou je, že svoje zápasy som dokázal vyhrať lebo sa strašne bojím pred každým zápasom. Veľakrát po nociach sledujem svoje zápasy a analyzujem ich, kde som robil chyby a ako sa im môžem vyvarovať. Stále mám pred sebou, že v koľkých veciach sa ešte musím zdokonaliť, aj preto sa chystám a zápasím stále najlepšie ako len viem. Iba takto som vedel predísť doterajším prehrám."

 

"V tíme mám veľa chalanov ktorí nezápasia v UFC, ale predsa ma na hoci ktorom tréningu poskladajú. Bez problémov ma dostanú na zem, dostávam od nich tvrdé údery a stane sa, že im aj odklepem. Fanúšikovia nás vidia v octagone ako neporaziteľných, ale na tréningoch je to naozaj vidno, že jednoducho každý zápas sa nedá vyhrať."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies