Jon Jones je vyradený z fight cardu UFC 200

NETKY.SK • 9 Júl 2016, 15:24 • 2 min
Jon Jones je vyradený z fight cardu UFC 200

LAS VEGAS - Znie to neuveriteľne ale je to pravda. Vedenie UFC stiahlo z fight cardu UFC 200 Jona Jonesa kvôli podozreniu, že užíval nedovolené látky.

slovakia

left justify in out

S týmto krokom v podstate zrušili hlavný zápas večera Daniel Cormier vs Jon Jones 2 v poloťažkej váhe. Momentálne je už známy aj nový hlavný zápas, bude ním Brock Lesnar vs Mark Hunt. Nejedná sa o titulový zápas ale klasický trojkolový zápas.

 

K celej situácií sa vyjadril prezident Dana White na mimoriadne zvolenej tlačovej konferencií v Las Vegas ešte v stredu večer.

 

Testovaný bol 16. júna s Americkou Protidopingovou Agentúrou(USADA) v takzvanom mimo súťažnom testovaní. Podľa predbežných výsledkov je známe, že Jones mal vo vzorkách nedovolené látky. O tom, že o aké látky išlo zatiaľ ešte neboli žiadne dostupné informácie. UFC 200 je už tento víkend, takže nie je čas čakať na oficiálne výsledky a preto ho museli stiahnuť z galavečera.

 

White hovoril o tom, že jeho súpera ešte nestiahli z fight cardu a že sa budú pokúšať o Jonesovu adekvátnu náhradu.

"Je možné, že sa niekto objaví v poslednej chvíli a naskočí do zápasu proti Cormierovi. Stali sa už aj divnejšie veci "

 

Odvtedy však UFC oznámilo oficiálneho súpera Cormiera, bude ním Anderson Silva! Nepôjde síce o titul poloťažkej váhy, ale je sa na čo tešiť lebo Silva je ozajstná legenda športu ktorý v octagone vždy nechá svoje srdce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies