Jon Huertas si zahrá aj v deviatej sérii Castla

NETKY.SK • 12 Máj 2016, 16:09 • 2 min
Jon Huertas si zahrá aj v deviatej sérii Castla

NEW YORK - Americký herec Jon Huertas si pravdepodobne zahrá aj v deviatej sérii populárneho seriálu Vtierka Castle (2009). Predstaviteľ detektíva Javiera Esposita sa tak pridá ku Kanaďanovi Nathanovi Fillionovi, ktorý stvárňuje hlavnú postavu, Richarda Castlea, a Seamusovi Deverovi, ktorý hrá detektíva Ryana.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ však nie je jasné, či deviata séria vôbec vznikne. Ak sa americká televízna a rozhlasová spoločnosť ABC rozhodne v seriáli pokračovať, zahrajú si v ňom opäť aj Molly Quinn, predstaviteľka Alexis Castle, či Susan Sullivan v role matky hlavného hrdinu Marthy Castle. V prípade, že by tvorcovia ďalšiu sériu nakrúcať nezačali, zaradia do záverečnej epizódy ôsmej série náhradný koniec.


V deviatej sérii už ale ABC neráta s herečkami Stanou Katic, predstaviteľkou detektívky Kate Beckett, a Tamalou Jones, ktorá v seriáli stvárňuje Laniu Parish. Zmeny v hereckom obsadení sú údajne dôsledkom zníženia rozpočtu na produkciu seriálu.

 

Obe spomínané postavy sa tak v seriáli objavia naposledy 16. mája, keď ABC odvysiela epizódu Crossfire, ktorá ukončí ôsmu sezónu.
Jon Huertas je známy najmä účinkovaním v spomínanom seriáli Vtierka Castle (2009). Zahral si aj v snímkach Hraničná čiara (2002), Mraky nad L.A. (2006), Unesenie sektou (2007), Hrozba v púšti (2008) či Dokonalý úkryt (2012).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona