JOJ Group pripravuje detskú televíziu RiK

NETKY.SK • 10 Október 2014, 16:19 • 2 min
JOJ Group pripravuje detskú televíziu RiK

BRATISLAVA - Historicky prvú televíznu stanicu pre deti vysielanú v slovenskom jazyku spustí JOJ Group začiatkom budúceho roka.

slovakia

left justify in out

Platený kanál ponesie názov RiK a zameria sa najmä na deti vo veku štyri až 12 rokov, agentúru SITA o tom informovala vedúca PR a hovorkyňa JOJ Group Lucia Kulihová. "Detský kanál RiK vychádza z licencie spoločnosti Your Family Entertainment AG, nemeckého gigantu v oblasti detských programov, ktorý vysiela stanicu Ric pre deti v nemecky hovoriacich krajinách," uvádza sa v tlačovej správe. JOJ ďalej avizuje "najkvalitnejšiu detskú hranú i animovanú tvorbu" a vzdelávacie programy. Nová stanica JOJ Group bude zaradená do platených balíkov jednotlivých operátorov a šíriť sa tak bude prostredníctvom DVB-S, DVB-C a cez internet.

 

"Sme hrdí na to, že práve JOJ Group prinesie na trh prvý detský TV kanál v slovenskom jazyku. Tešíme sa, že našim najmladším divákom ponúkneme program, pri ktorom sa budú smiať aj učiť a využijú svoj čas pred obrazovkou zábavnou i náučnou formou," cituje tlačová správa generálneho riaditeľa JOJ GroupMarcela Gregu. Spoločnosť Your Family Entertainment podľa vyjadrenia jej CEO, Stefana Piecha chcela u nás spustiť detský televízny kanál už pred piatimi rokmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona