Johny Mečoch sa prácu snaží vyvažovať dostatočným oddychom

NETKY.SK • 7 Júl 2015, 13:15 • 2 min
Johny Mečoch sa prácu snaží vyvažovať dostatočným oddychom

BRATISLAVA - Slovenský tanečník Johny Mečoch sa v lete usiluje prácu vyvážiť dostatočným relaxom.

slovakia

left justify in out

 „Ranný beh, meditácia, dotyk s prírodou... Hneď ráno spomaľujem, aby sa mi upokojila myseľ a potom mám viac jasno v organizačnej a pracovnej časti dňa - aj keď moja práca je to, čo ma baví,“ poznamenal tanečník v rozhovore pre agentúru SITA.

 

Známy rodák zo Serede vedie v tejto chvíli spolu s ďalšími šiestimi lektormi Hip Hop Fakulta kemp v Tatranskej Lomnici. „Je to tábor pre všetky vekové kategórie, dokonca aj pre rodičov. Dovolím si povedať, že ide o najzábavnejší kemp na Slovensku. Je to radosť celý týždeň,“ uviedol tanečník. 

Po kempe by chcel podľa vlastných slov trochu cestovať a naberať nové nápady. „Púšťam sa do ďalších projektov - Luxury Flava Clothing, Life is Perfect studio a Soul of Business. Mám novy tím ľudí a teším sa na novú éru, čo ma čaká v oblasti hudby, tanca, motivačných akcií a pomoci ľuďom,“ povedal Mečoch. „V lete zároveň rád oddychujem a naberám energiu cestovaním a spoznávaním nového. Treba si užívať život naplno, máme ho len jeden,“ dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona