Johny Mečoch oddychuje v Thajsku

NETKY.SK • 2 Február 2016, 08:58 • 2 min
Johny Mečoch oddychuje v Thajsku

BRATISLAVA - Slovenský tanečník Johny Mečoch odštartoval nový rok mesačnou dovolenkou v Thajsku.

slovakia

left justify in out

„Začal som nový rok spomalením svojho rýchleho životného tempa. Celých desať rokov, čo som oficiálne na scéne, som sa takmer nezastavil. Po Miliónovom tanci som neprestajne pokračoval vo vyučovaní, šoukách a podieľal som sa na rôznych projektoch. Teraz som po tom všetkom pocítil potrebu na chvíľu si oddýchnuť,“ povedal 38-ročný rodák zo Serede v rozhovore pre agentúru SITA. „Nabíjam sa, inšpirujem a užívam si krásu sveta pre ďalší kariérny posun v tomto roku,“ dodal úspešný interpret, ktorému vraj v Thajsku robí spoločnosť dobrý priateľ, herec a režisér Michal Nemtuda.

 

 

 

Známy tanečník sa chce tento rok podľa vlastných slov venovať najmä svojmu ďalšiemu rozvoju a čerpá sily, aby dokázal čeliť novým výzvam. „Dnes sa mi darí omnoho viac ako kedy predtým - do veľkej miery aj preto, že som spomalil a užívam si svoju prácu denne s radosťou a nadšením. Nikdy by sme nemali zabúdať, na čo sme tu. Mali by sme byť viac sami sebou a užívať si život takí, akí sme,“ dodal Mečoch.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona