Johnnyho v remakeu Hriešneho tanca stvárni Colt Prattes

NETKY.SK • 24 Február 2016, 13:59 • 2 min
Johnnyho v remakeu Hriešneho tanca stvárni Colt Prattes

BRATISLAVA - V pripravovanom remakeu snímky Hriešny tanec (1987) si tanečného inštruktora Johnnyho Castlea, ktorého v pôvodnej snímke stvárnil Patrick Swayze, zahrá americký herec a tanečník Colt Prattes.

slovakia

left justify in out

Oznámili to tvorcovia titulu. Prattes sa v novinke predstaví po boku Abigail Breslin, ktorú už skôr obsadili do úlohy Baby. Jej matku má stvárniť Debra Messing.
O réžiu trojhodinového filmu spoločnosti Lionsgate TV sa postará Wayne Blair. Scenár pripravila Jessica Sharze. Autorka pôvodného scenára Eleanor Bergstein sa zasa ujala úlohy jednej z výkonných producentiek. Nové spracovanie filmu odvysiela televízia ABC, hoci dátum premiéry zatiaľ nie je známy.


Snímka Hriešny tanec priniesla príbeh mladej Baby, ktorá s rodičmi a sestrou prichádza do hotela na prázdniny. Počas pobytu sa zoznámi s tanečným inštruktorom Johnnym a prežije s ním nielen prvú lásku ale aj premenu na sebavedomú ženu. V obľúbenej romantickej snímke si zahrali Jennifer Grey (Baby) a spomínaný Patrick Swayze (Johnny), pre ktorého titul znamenal zlom v kariére. Skladbe (I've Had) The Time Of My Life udelili Oscara v kategórii Najlepšia pôvodná filmová pieseň. V roku 2004 sa do kín dostala snímka Hriešny tanec 2: Havanské noci, ktorej tvorcovia zasadili príbeh na Kubu. Nakrútiť remake Hriešneho tanca sa spoločnosť Lionsgate pokúšala už v roku 2011, no napokon projekt zastavila.


Colt Prattes je známy najmä z videoklipu ku skladbe Try americkej speváčky Pink. S interpretkou v roku 2012 vystúpil na udeľovaniach Grammy a American Music Awards a absolvoval s ňou The Truth About Love Tour. Účinkuje tiež na newyorskom Broadwayi.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies