Johnny Galecki: Teória veľkého tresku by mohla ešte dlho pokračovať

NETKY.SK • 20 August 2013, 17:44 • 2 min
Johnny Galecki: Teória veľkého tresku by mohla ešte dlho pokračovať

LOS ANGELES - Americký herec Johnny Galecki si myslí, že seriál Teória veľkého tresku (2007) by sa mohol dočkať mnoho ďalších sezón. Povedal to v rozhovore pre magazín The Hollywood Reporter.

slovakia

left justify in out

"Nechcem nič predpovedať, ale osobne mám pocit, že sme nepovedali ani polovicu príbehov, ktoré tieto postavy ešte môžu povedať. Nezdá sa mi, že by sme boli v polovici cesty. Určite som so všetkými týmito ľuďmi ešte neukončil spoluprácu," vyjadril sa Galecki, ktorý v seriáli stvárňuje experimentálneho fyzika Leonarda Hofstadtera.

Siedmu sériu sitkomu by mala americká televízia CBS začať vysielať od 26. septembra. Seriál mal v USA premiéru v roku 2007. Jeho tvorcami sú Chuck Lorre a Bill Prady.

Tridsaťosemročný Johnny Galecki sa narodil v Belgicku. Účinkoval napríklad v seriáli Roseanne (1988 - 1997) či v snímkach Vianočné prázdniny (1989), Všetci moji muži (1998) či Šialený párik (2009).

Ukážka zo seriálu Teória veľkého tresku



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies