Johnny Galecki po prvý raz prehovoril o vzťahu s Kaley Cuoco

NETKY.SK • 9 November 2013, 10:03 • 2 min
Johnny Galecki po prvý raz prehovoril o vzťahu s Kaley Cuoco

LOS ANGELES - Americký herec Johnny Galecki prehovoril o vzťahu s herečkou Kaley Cuoco.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre decembrové číslo magazínu CBS Watch! prezradil, prečo o vzťahu doteraz mlčal. "Nerád o tom rozprávam. A nie je to preto, že by som sa snažil byť tajomný. Sme stále dobrými priateľmi. Kaley nie je len moja expriateľka, je súčasťou môjho života," uviedol Galecki. Detaily o vzťahu vraj nezverejňoval aj preto, aby tým neodviedol pozornosť od diania v seriáli Teória veľkého tresku (2007), v ktorom sú si ako Leonard a Penny veľmi blízki. "Obávam sa iba, že to naruší to, ako ľudia vnímajú Leonarda a Penny," vysvetlil Galecki.

Na rozdiel od Galeckiho, Cuoco porozprávala o vzájomnom vzťahu magazínu CBS Watch! už v septembri 2010. "Randili sme takmer dva roky. Bola to významná časť môjho života a nikto o tom nevedel. Toto je prvý raz v živote, čo o tom hovorím. Bol to nádherný vzťah, no nikdy sme o ňom neprehovorili ani slovo a nikam sme spolu nešli," prezradila vtedy herečka. "Správali sme sa veľmi ochranársky k sebe aj šou, nechceli sme, aby to čokoľvek zničilo," dodala. Cuoco tiež priznala, že práve toto tajnostkárske správanie bolo jedným z dôvodov rozchodu. "Vedeli sme, že nie sme stvorení, aby sme boli spolu. Akceptovali sme to a povedali sme si 'Pozri, ak sa niekedy rozídeme, zachováme sa profesionálne.' Som rada, že to bolo vzájomné rozhodnutie a že nie je medzi nami nenávisť. Boli sme svedkami, ako sa niečo podobné stalo v iných šou," dodala seriálová hviezda. 

Od odhalenia rozchodu sa už obaja herci ukázali na verejnosti s novými partnermi. Cuoco sa v septembri po troch mesiacoch randenia zasnúbila s tenisovým hráčom Ryanom Sweetingom. Galecki zase od marca 2012 randí s americkou herečkou Kelli Garner. Oba páry sa v septembri zúčastnili udeľovaní 65. Primetime Emmy Awards, kde dokonca sedeli vedľa seba. 

Tridsaťosemročný Johnny Galecki sa narodil v Belgicku. Účinkoval napríklad v seriáli Roseanne (1988 - 1997) či v snímkach Vianočné prázdniny (1989), Všetci moji muži (1998) či Šialený párik (2009). Kaley Cuoco sa stala známou vďaka postave Bridget Hennessy v úspešnom sitkome 8 jednoduchých pravidiel (2002 - 2005). V rokoch 2005 a 2006 účinkovala ako Billie Jenkins v dramatickom seriáli Čarodejnice (1998 - 2006). Galecki a Cuoco spolu hrajú v seriáli Teórie veľkého tresku (2007). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona