Johnny Depp údajne odmieta Amber Heard vyplatiť 6,7 milióna, na ktrých sa v rámci rozvodu dohodli

NETKY.SK • 16 December 2016, 10:33 • 2 min
Johnny Depp údajne odmieta Amber Heard vyplatiť 6,7 milióna, na ktrých sa v rámci rozvodu dohodli

LOS ANGELES - Americká herečka Amber Heard požiadala losangeleský vyšší súd, aby nariadil jej bývalému manželovi, hercovi Johnnymu Deppovi vyplatiť jej zvyšok zo siedmich miliónov dolárov (v prepočte približne 6,7 milióna eur), na ktorých sa dohodli v rámci rozvodového vyrovnania. Päťdesiattriročný herec podľa jej slov mešká s platbami.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná rodáčka z texaského Austinu v žiadosti okrem iného uviedla, že Depp v súdom stanovených termínoch nedodržal viacero nariadení, vrátane rozdelenia spoločného majetku, vysťahovania vecí zo svojho súkromného ostrova na Bahamách a prepis auta na jej meno. Taktiež spomenula hercove početné dlhy a navyše požaduje uhradiť poplatky za právne služby v hodnote 35 435 dolárov (zhruba 34-tisíc eur).

Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Predstaviteľ Jacka Sparrowa zo série Piráti Karibiku (2003, 2006, 2007, 2011) v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvý raz sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.

Heard podala žiadosť o rozvod tento rok 23. mája, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Následne tiež manžela obvinila z domáceho násilia, pričom súd mu dal dočasný zákaz približovania sa. Herečka potom stiahla žiadosť o alimenty, pretože podľa nej odvádzala pozornosť od vážneho problému domáceho násilia. Pôvodne od rodáka z Owensboro v Kentucky požadovala 50-tisíc dolárov mesačne. Dvojica sa napokon 16. augusta mimosúdne dohodla na podmienkach rozvodu, pričom herečka stiahla obvinenia z domáceho násilia. Spomínaných sedem miliónov dolárov plánuje venovať charite, pričom Depp prisľúbil vyplatiť túto sumu počas 12 mesiacov s tým, že Heard do konca roka 2018 peniaze prevedie vybraným charitatívnym organizáciám.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies