Johnny Depp sa stal čestným členom kmeňa Komančov

NETKY.SK • 23 Máj 2012, 12:42 • 2 min
Johnny Depp sa stal čestným členom kmeňa Komančov

Johnny Depp sa stal čestným členom kmeňa Komančov - Celebrity Americký herec Johnny Depp sa stal čestným členom kmeňa Komančov. Médiám to prezradila významná bojovníčka za práva pôvodných Američanov LaDonna Harris.

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Johnny Depp sa stal čestným členom kmeňa Komančov. Médiám to prezradila významná bojovníčka za práva pôvodných Američanov LaDonna Harris. "Čítala som o ňom aj o jeho indiánskom pôvode. Spýtala som sa svojich detí, či si ho neadoptujeme," uviedla. Štyridsaťosemročný Depp má s pôvodnými Indiánmi veľa spoločného. Okrem toho, že jeho prastará mama bola z časti Indiánka, v súčasnosti stvárňuje postavu Indiána Tonta v pripravovanej snímke The Lone Ranger. Tá by sa do kín mala dostať v máji 2013. Bratranec LaDonny Harris spolupracuje s tvorcami filmu ako kultúrny poradca. Práve on sprostredkoval stretnutie aktivistky so známym hercom a tá ho po schválení náčelníka kmeňa uviedla do sveta Komančov. Depp dostal indiánske meno Mah Woo May, čo znamená Vlkolak.

Johnny Depp je známy najmä nekonvenčnými a excentrickými postavami ako Sweeney Todd z adaptácie muzikálu Sweeney Todd: Čertovský holič z Fleet Street (2007), Jack Sparrow zo série Piráti Karibiku alebo Willy Wonka z remakeu Charlie a továreň na čokoládu (2005). Významnú časť jeho kariéry tvoria filmy, ktoré nakrútil režisér a jeho blízky priateľ Tim Burton - Nožnicovoruký Edward (1990), Ed Wood (1994), Ospalá diera (1999) či Alica v krajine zázrakov (2010). Tri razy ho nominovali na Oscara, získal Zlatý glóbus a Screen Actors Guild Award. Herec dlhodobo žije s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dve deti - takmer 13-ročnú Lily-Rose a 10-ročného Jacka.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies