Johnny Depp konečne poprel rozchod s Vanessou Paradis

NETKY.SK • 11 Máj 2012, 13:54 • 2 min
Johnny Depp konečne poprel rozchod s Vanessou Paradis

Johnny Depp konečne poprel rozchod s Vanessou Paradis - Celebrity Americký herec Johnny Depp konečne verejne poprel, že sa rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis. Klebety nie sú pravdivé.

slovakia

left justify in out

img

Americký herec Johnny Depp konečne verejne poprel, že sa rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis. "Klebety nie sú pravdivé. Absolútne nie sú pravdivé," uviedol Depp štyri mesiace po tom, ako bulvárne médiá zaplavili správy o ich rozchode. Dvojica, ktorej vzťah trvá 14 rokov, má spolu dve deti: takmer 13-ročnú Lily-Rose a 10-ročného Jacka. "Je úplne jedno, čo na túto tému poviem, ľudia aj tak budú veriť v opak," doplnil Depp, ktorého správy o rozchode s partnerkou veľmi nahnevali.

Herec známy zo série filmov Piráti Karibiku, ale aj snímok Nožnicovoruký Edward (1990), Ed Wood (1994), Ospalá diera (1999), Čokoláda (2000), Kokaín (2001), Charlie a továreň na čokoládu (2005) či Alica v krajine zázrakov (2010), randil v minulosti aj s Winonou Ryder či Kate Moss.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies