John Travolta odmietol obvinenie zo sexuálneho obťažovania

NETKY.SK • 5 August 2012, 15:10 • 2 min
John Travolta odmietol obvinenie zo sexuálneho obťažovania

John Travolta odmietol obvinenie zo sexuálneho obťažovania - Krimi Americký herec John Travolta odmietol obvinenie zo sexuálneho obťažovania zo strany bývalého zamestnanca výletnej lode spoločnosti Royal Carribean. V dokumentoch, ktoré v piatok prostrední

slovakia

left justify in out

img

Americký herec John Travolta odmietol obvinenie zo sexuálneho obťažovania zo strany bývalého zamestnanca výletnej lode spoločnosti Royal Carribean. V dokumentoch, ktoré v piatok prostredníctvom právnika Martyho Singera poskytol súdu, uviedol, že k žiadnemu sexuálnemu obťažovaniu v roku 2009 nedošlo a Fabian Zanzi teda klame.

Zanzi na losangeleskom okresnom súde v júni podal na Travoltu žalobu, v ktorej uvádza, že herec si pri ňom vyzliekol župan a tlačil sa na neho, pričom mu ponúkol 12-tisíc dolárov za to, aby o udalosti mlčal. Zanzi, ktorý mu v júni 2009 do kajuty priniesol jedlo, tiež tvrdí, že Travolta povedal: "Vezmi si ma, prosím, postarám sa o teba." Ide o toho istého človeka, ktorý o údajnom incidente prehovoril už v máji, pre žalobu sa však rozhodol až v druhej polovici júna.

Travoltu tento rok z obťažovania obvinili aj dvaja maséri, no jeden z nich žalobu stiahol. Zároveň ho žaluje i Robert Randolph, autor knihy o tajných homosexuálnych praktikách slávnych osobností, pretože mal so svojím právnikom šíriť nepravdivé informácie o spisovateľovom psychickom stave.

John Travolta sa preslávil v druhej polovici 70. rokov účinkovaním v muzikáloch Horúčka sobotňajšej noci (1977) a Pomáda (1978). Neskôr si zahral napríklad vo filmoch Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994), Fenomén (1996) či v muzikáli Hairspray (2007). Na konte má dve nominácie na Oscara a zo šiestich nominácií na Zlatý glóbus jednu premenil na sošku. Päťdesiatosemročný herec sa zatiaľ naposledy objavil v akčnom trileri Bez súcitu (2010). Už 20. septembra bude mať na Slovensku premiéru krimidráma Divosi (2012) režiséra Olivera Stonea, v ktorej si okrem neho zahrali aj Aaron Johnson, Taylor Kitsch, Blake Lively, Benicio Del Toro, Salma Hayek, Emile Hirsch či Demián Bichir. Už vyše 20 rokov je Travolta ženatý s herečkou a bývalou modelkou Kelly Preston, ktorá mu porodila tri deti. Najstarší syn Jett však v roku 2009 vo veku 16 rokov na rodinnej dovolenke na Bahamách dostal záchvat a zomrel.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies