John Newman vydá album Revolve

NETKY.SK • 24 Júl 2015, 16:16 • 2 min
John Newman vydá album Revolve

LONDÝN - Anglický spevák John Newman plánuje vydať album s názvom Revolve. Hudobníkova druhá nahrávka by sa mala dostať na trh 16. októbra.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný rodák z mesta Settle v North Yorkshire tiež zverejnil skladbu Lights Down, ktorá sa bude nachádzať na novinke. Štúdiovka ponúkne celkovo štrnásť piesní, medzi ktorými sú napríklad aj single Come And Get It a Blame (feat. Calvin Harris). Album vznikal v Los Angeles, Londýne a Miami. Spolupracovali na ňom aj Greg Kurstin, Charlie Wilson či Idris Elba.

 

 

John Newman zaznamenal prvé úspechy vďaka spolupráci s formáciou Rudimental. V roku 2012 sa podieľal na ich singloch Feel The Love a Not Giving In. O rok neskôr už vydal sólový singel Love Me Again, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského singlového rebríčka. Skladba pochádza z jeho zatiaľ jedinej štúdiovky Tribute (2013), ktorá dobyla UK Chart a obsahuje aj single Cheating, Losing Sleep a Out Of My Head. Spevák má na konte napríklad tri nominácie na BRIT Awards. 


Tracklist albumu John Newman - Revolve: 
01 Revolve f. Idris Elba 
02 All My Heart 
03 Something Special 
04 Lights Down 
05 Come And Get It 
06 Blame f. Calvin Harris 
07 Never Give It Up 
08 Tiring Game f. Charlie Wilson 
09 Give You My Love 
10 I’m Not Your Man 
11 Call It Off 
12 Killing Me 
13 The Past 
14 We All Get Lonely 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies