John Newman nahral novú skladbu s Calvinom Harrisom

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 17:21 • 2 min
John Newman nahral novú skladbu s Calvinom Harrisom

BRATISLAVA - Anglický spevák John Newman nahral novú skladbu so škótskym dídžejom a producentom Calvinom Harrisom. Dvojica už predtým spolupracovala na hite Blame, ktorý vyšiel v roku 2014 a dobyl britský singlový rebríček.

slovakia

left justify in out

"Môj ďalší singel bude trocha reggae, čo považujem za príjemné a iné. V novinke nie je veľa hudobných nástrojov. Viem, že Calvin je na túto skladbu veľmi hrdý. Povedal, že je to jedna z najobľúbenejších skladieb, akú kedy napísal. Podľa jeho vlastných slov sme spravili pieseň, ktorá je lepšia ako Blame," prezradil 25-ročný interpret v rozhovore pre portál Digital Spy. Názov novinky ani dátum jej zverejnenia zatiaľ nie sú známe.


John Newman zaznamenal prvé úspechy vďaka spolupráci s formáciou Rudimental. V roku 2012 sa podieľal na ich singloch Feel The Love a Not Giving In. O rok neskôr už vydal sólový singel Love Me Again, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského singlového rebríčka. Skladba pochádza z jeho prvej štúdiovky Tribute (2013), ktorá dobyla UK Chart. Vlani vydal druhú nahrávku Revolve. Spevák má na konte napríklad tri nominácie na BRIT Awards.


Tridsaťdvaročný Calvin Harris, vlastným menom Adam Richard Wiles, vydal prvý album I Created Disco v roku 2007. Nasledovali nahrávky Ready For The Weekend (2009), 18 Months (2012) a Motion (2014). Na konte má single ako I'm Not Alone, You Used To Hold Me, Bounce (feat. Kelis), Feel So Close, Let's Go (feat. Ne-Yo), We'll Be Coming Back (feat. Example), Sweet Nothing (feat. Florence Welch), Summer, Outside (feat. Ellie Goulding) či Pray To God (feat. Haim).

 

Harris zložil a produkoval piesne pre speváčky Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Cheryl Cole či Rihannu. Magazín Forbes ho v rokoch 2013 až 2015 označil za najlepšie plateného dídžeja. Rovnaký magazín ho vlani zaradil do zoznamu najlepšie platených celebrít a spolu s niekdajšou priateľkou Taylor Swift ovládol rebríček najlepšie platených celebritných párov. Stal sa tiež Mužom roka 2015 podľa magazínu Glamour.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies