John Newman a Calvin Harris predstavili singel Olé

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 15:34 • 2 min
John Newman a Calvin Harris predstavili singel Olé

LONDÝN - Anglický spevák John Newman dnes predstavil nový singel s názvom Olé. Autorom novinky je škótsky dídžej a producent Calvin Harris.

slovakia

left justify in out

Dvojica už predtým spolupracovala, a to na hite Blame, ktorý vyšiel v roku 2014 a dobyl britský singlový rebríček. Rodák z mesta Settle prvý raz informoval o spoločnej piesni s Harrisom už v júni, pričom prezradil, že ju 32-ročný dídžej považuje za lepšiu než Blame.

 

"Viem, že Calvin je na túto skladbu veľmi hrdý. Povedal, že je to jedna z najobľúbenejších piesní, akú kedy napísal," povedal 26-ročný interpret v rozhovore pre portál Digital Spy. Priaznivci oboch umelcov si môžu vypočuť ich najnovšiu spoluprácu prostredníctvom streamovacích služieb Spotify a Apple Music, pričom dostupná je aj na portáli iTunes.


John William Peter Newman zaznamenal prvé úspechy vďaka spolupráci s formáciou Rudimental. V roku 2012 sa podieľal na ich singloch Feel The Love a Not Giving In. O rok neskôr už vydal sólový singel Love Me Again, ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského singlového rebríčka. Skladba pochádza z jeho prvej štúdiovky Tribute (2013), ktorá dobyla UK Chart. Vlani vydal druhú nahrávku Revolve. Spevák má na konte napríklad tri nominácie na BRIT Awards.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies