John Mellencamp a Christie Brinkley sa rozišli

NETKY.SK • 10 August 2016, 11:59 • 2 min
John Mellencamp a Christie Brinkley sa rozišli

NEW YORK - Americký spevák, skladateľ a herec John Mellencamp a modelka Christie Brinkley sa rozišli. Pre americký magazín Us Weekly to potvrdil zástupca páru, ktorý sa rozhodol ukončiť vzťah po roku randenia.

slovakia

left justify in out

"Vzdialenosť medzi ich domovmi ako aj náročné požiadavky ich kariér narúšali možnosť udržať tento vzťah," uviedol hovorca, pričom dodal, že naďalej zostávajú blízkymi priateľmi.

 

Dohady o tom, že rodáčka z mesta Monroe v Michigane a 64-ročný hudobník spolu chodia, začali kolovať vlani v septembri, keď dvojicu videli na večeri v New Yorku. O dva mesiace neskôr informáciu potvrdila aj 62-ročná modelka, ktorá bola v minulosti štyrikrát vydatá - za maliara Jean-Françoisa Allauxa, muzikanta Billyho Joela, Richarda Taubmana a zatiaľ naposledy Petra Cooka, s ktorým sa rozviedla v roku 2008. Mellencamp má za sebou tri manželstvá, pričom to posledné s bývalou modelkou Elaine Irwin ukončil v roku 2011 po takmer devätnástich rokoch.


John J Mellencamp sa na hudobnej scéne pohybuje od 70. rokov minulého storočia. Na konte má úspešné single ako Hurts So Good, za ktorý získal Grammy, Jack & Diane, Crumblin' Down, Pink Houses, Lonely Ol' Night, Small Town, R.O.C.K. in the U.S.A. (A Salute to '60s Rock), Paper in Fire alebo Cherry Bomb. V septembri 2014 mu vyšiel už 22. štúdiový album Plain Spoken.


Christie Brinkley, vlastným menom Christie Lee Hudson, zažiarila v 70. rokoch minulého storočia, keď tri razy po sebe zdobila obálky špeciálneho plavkového čísla magazínu Sports Illustrated. Dvadsaťpäť rokov bola tvárou kozmetickej značky CoverGirl, čím sa stala modelkou s vôbec najdlhšie trvajúcou zmluvou tohto druhu. Počas kariéry sa jej podarilo objaviť na viac než 500 obálkach magazínov. Príležitostne sa venuje aj herectvu, maľovaniu či písaniu, pričom je aktívna v rôznych kampaniach týkajúcich sa životného prostredia alebo zvierat.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies