John McEnroe príde do Bratislavy, bude hlavnou hviezdou Tennis Classic 2014

NETKY.SK • 21 August 2014, 10:23 • 2 min
John McEnroe príde do Bratislavy, bude hlavnou hviezdou Tennis Classic 2014

BRATISLAVA - Bývalý skvelý tenista, ale aj búrlivák tenisových dvorcov John McEnroe príde prvý raz v živote do Bratislavy. Päťdesiatpäťročná americká legenda bude hlavnou hviezdou 7. ročníka tenisovej megašou Tennis Classic, ktorá sa v tomto roku uskutoční už v októbrovom termíne.

slovakia

left justify in out

"Sme veľmi šťastní, že sa nám podarilo na Slovensko dotiahnuť takúto hviezdu. Už dva - tri roky dozadu sme ho mali v pláne angažovať, ale vždy to padlo na termíne. Verím, že bude s ním aj s ďalšími hráčmi veľká zábava," prezradil pre Nový Čas hlavný organizátor Roman Šmotlák z agentúry B&D Agency. Mená ďalších troch účastníkov Tennis Classic prezradia organizátori na piatkovej tlačovej konferencii v Bratislave. 

 

John McEnroe na prelome 70. a 80. rokov 20. storočia dobýjal tenisový svet agresívnym útočným štýlom hry s častými nábehmi k sieti, kde zakončoval volejmi svojou povestnou ľavačkou. Vo dvojhre vyhral štyrikrát US Open, trikrát Wimbledon a bol raz vo finále Roland Garros. Vo štvorhre pridal päť wimbledonských triumfov a štyri z US Open. Celkovo si na hlavnom okruhu ATP pripísal 77 víťazných turnajov vo dvojhre a ďalších 71 vo štvorhre. V singli aj debli to dotiahol až na vrchol svetového rebríčka. Päťkrát bol členom víťazného tímu USA v Davisovom pohári. Tenisu sa venuje aj po skončení kariéry. Je pravidelným účastníkom veteránskej ATP Champions Tour a tiež analytikom a spolukomentátorom zámorských televízií. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona