John McEnroe: Federer môže byť spokojný

NETKY.SK • 14 September 2015, 12:01 • 2 min
John McEnroe: Federer môže byť spokojný

NEW YORK - Ohlasy osobností na víťazstvo srbského tenistu Novaka Djokoviča 6:4, 5:7, 6:4, 6:4 nad Švajčiarom Rogerom Federerom vo finále dvojhry na záverečnom štvrtom grandslamovom turnaji sezóny US Open v New Yorku /zdroje: twitter, USA Today, AP/:

slovakia

left justify in out

Juan Martín del Potro (argentínsky tenista, víťaz US Open 2009): "Úchvatné finále! Gratulujem Nolemu k ďalšej skvelej jazde za grandslamovým titulom."

Brad Gilbert (bývalý americký tenista a súčasný analytik): "Každý Federerov fanúšik nech si zapamätá údaj o využití brejkbalov 4-23. Toto bol najväčší rozdiel vo finále."

Pat Cash (bývalý austrálsky tenista, semifinalista US Open 1984): "Gratulácia, Novak Djokovič! Stále podceňujeme húževnatosť tohto chlapca. Musel zdolať aj 17 000 fanúšikov Federera, z ktorých mnohí boli veľmi neúctiví."

John McEnroe (bývalá svetová jednotka v tenise, 4x víťaz US Open): "Djokovič je šampión, ale Federer môže byť spokojný. Dostal svoj tenis na kvalitatívne vyššiu úroveň a v zápase vyskúšal všetko, čo sa dalo. Ak sa niekto dokáže zotaviť z takejto ťažkej porážky, tak je to práve Roger."

Patrick McEnroe (bývalý americký tenista, analytik ESPN): "V tomto roku Djokovič predviedol to, čo sme od neho očakávali. Ak zostane zdravý, je celkom predstaviteľné, že v budúcom roku zopakuje podobný kúsok, teda ovládne tri grandslamové turnaje."

Stefan Edberg (bývalá svetová jednotka, 2x víťaz US Open, tréner Rogera Federera): "Stále ho nemôžete odpisovať. V Londýne bol blízko, aj v New Yorku bol blízko. Ak si Roger udrží súčasnú úroveň svojho tenisu, osemnásty grandslamový titul nie je vylúčený."
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies