John McEnroe by zrušil štvorhru

NETKY.SK • 9 December 2013, 14:32 • 2 min
John McEnroe by zrušil štvorhru

LONDÝN - Americký bývalý líder svetového rebríčka tenistov vo dvojhre aj štvorhre John McEnroe nemá zhovievavosť pre druhú spomenutú disciplínu, zrušil by ju.

slovakia

left justify in out

"Prečo vlastne tá štvorhra pretrváva? Všetci viete, že debla mám rád, ale keď sa naň v súčasnosti pozerám, kladiem si otázku, čo to má byť. Nespoznávam to a uniká mi zmysel. Debloví špecialisti sú pomalí chlapíci, ktorí nemajú dosť rýchlosti na single. Nechcem vyznieť neúctivo, ale bolo by lepšie, ak by sme to úplne škrtli a investovali ušetrené peniaze iným spôsobom," povedal držiteľ 77 singlových a 71 deblových titulov John McEnroe pre The Times počas londýnskeho turnaja veteránov Statoil Masters Tennis. 

McEnroov niekdajší deblový partner Peter Fleming sa s porovnateľným dešpektom vyjadril na margo podsúvanej historickej hierarchie: "Počúvam, že Bryanovci sú najlepšími štvorhrármi v dejinách, a moja reakcia vždy je: ´sorry?´ Považujem tú floskulu za neuveriteľnú." Tridsaťpäťroční kalifornskí lídri príslušného renkingu Bryanovci majú na konte 93 spoločných trofejí, z nich 13 grandslamových. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona