John Mayer predstavil videoklip k duetu s Katy Perry

NETKY.SK • 17 December 2013, 18:20 • 2 min
John Mayer predstavil videoklip k duetu s Katy Perry

USA - Pieseň Who You Love sa nachádza na spevákovej aktuálnej štúdiovke Paradise Valley (2013)

slovakia

left justify in out

Americký hudobník John Mayer zverejnil videoklip k piesni Who You Love, ktorú nahral so svojou priateľkou Katy Perry. Skladba je tretím singlom z Mayerovej aktuálnej štúdiovky Paradise Valley (2013).

Klip, ktorý režírovala Sophie Muller, mal premiéru v utorok v relácii Good Morning America a Mayer s Perry v ňom jazdia spolu s ďalšími pármi na mechanickom býkovi. "Hľadali sme do tohto klipu skutočné páry, aby to bolo úplne autentické. Nemali sme nič vopred naplánované okrem toho, že býka umiestnime uprostred púšte," uviedol spevák. "Vzťahy sú podobné jazde na býkovi, držíte sa ako o život. Občas to s vami zakolíše, ale potom sa vrátite späť do sedla," dodala Perry. 

John Mayer vydal zatiaľ šesť štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009), Born And Raised (2012) a spomínaný Paradise Valley (2013). Medzi jeho najznámejšie piesne patria Your Body Is A Wonderland, Daughters, Waiting On The World To Change alebo Who Says. Tridsaťšesťročný spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s mnohými ženami. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift. 

Katy Perry je rodáčkou z kalifornského mesta Santa Barbara. Do povedomia verejnosti sa zapísala v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po tej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005) a v roku 2012 sa predstavila v dokumente Katy Perry: Part of Me o jej kariére a osobnom živote. Vlani v septembri ju prestížny americký hudobný magazín Billboard vyhlásil za ženu roka 2012. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.people.com a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies