John Mayer kúpil fanúšičke gitaru

NETKY.SK • 10 Júl 2013, 08:50 • 2 min
John Mayer kúpil fanúšičke gitaru

BRATISLAVA - Americký hudobník John Mayer potešil svoju fanúšičku novou gitarou. Urobil tak počas návštevy newyorského obchodu Rudy's Music, kam prišiel spolu s priateľkou, speváčkou Katy Perry. Prítomné tínedžerky dvojicu ihneď spoznali a začali šalieť. "Boli sme úplne mimo," priznala Julie Fermin pre magazín People.

slovakia

left justify in out

Pár sa s nimi rozprával o hudbe, ktorú majú rady a súhlasili aj so spoločnou fotografiou. Speváčka si dokonca odfotila aj náušnice jednej z fanúšičiek, pretože sa jej páčili. Po tom, ako sa Mayer 16-ročnej Julie Fermin spýtal, ako dlho hrá na gitaru a ktorá sa jej najviac páči, obaja sa s dievčatami rozlúčili. Keď Fermin s kamarátkami z obchodu odchádzali, predavač ju zastavil a oznámil jej, že Mayer, predtým ako odišiel, zaplatil za gitaru, ktorú si vybrala a môže si ju teda vziať domov. "Začala som kričať a plakať. Bola som ten najšťastnejší človek na svete," prezradila dievčina. Podľa predavača Brada Tertolu boli Mayer a Perry naozaj príjemní a javili sa ako úplne normálny pár. "Správali sa k nim veľmi milo. Som rád, že som na vlastné oči mohol vidieť, akí sú obaja úžasní ľudia," dodal. 

John Mayer dosiaľ vydal päť sólových štúdiových albumov - Room For Squares (2001), Heavier Things (2003), Continuum (2006), Battle Studies (2009) a Born And Raised (2012). Medzi jeho najznámejšie piesne patria Daughters, Your Body Is A Wonderland, Waiting On The World To Change alebo Gravity. Spevák, ktorý má na konte sedem cien Grammy, má za sebou vzťahy s množstvom svetoznámych žien. Medzi jeho bývalé priateľky patria Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Minka Kelly, Jennifer Aniston či Taylor Swift. Katy Perry zas po krachu manželstva s britským komikom Russellom Brandom krátko randila s gitaristom kapely Florence and the Machine Robertom Ackroydom. Vzťah Perry a Mayera už dvakrát skrachoval. Dvojica je však zrejme opäť spolu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies