John Lydon vydá v októbri ďalšie pamäti

NETKY.SK • 3 September 2014, 17:09 • 2 min
John Lydon vydá v októbri ďalšie pamäti

LONDÝN - Britský hudobník a bývalý spevák kapely Sex Pistols John Lydon plánuje vydať svoju druhú autobiografiu.

slovakia

left justify in out

Publikácia s názvom Anger is an Energy: My Life Uncensored by mala vyjsť 9. októbra vo vydavateľstve Simon & Schuster. Predošlé pamäti s názvom Rotten: No Irish, No Blacks, No Dogs uviedli na trh v roku 1993, pričom hudobník v nich popisoval predovšetkým roky, počas ktorých pôsobil v kapele Sex Pistols. Tentoraz by mal však prezradiť aj niečo zo svojho detstva, ktoré strávil v povojnovom Londýne.

 

Okrem toho by mala kniha obsahovať aj mnohé ďalšie informácie o jeho živote. John Lydon, známy tiež ako Johnny Rotten, založil formáciu Sex Pistols v roku 1975. Skupina má na konte jeden štúdiový album s názvom Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols (1977), ktorý sa umiestnil na prvej priečke britského albumového rebríčka. Z nahrávky pochádzajú piesne ako God Save the Queen či Anarchy in the U.K..



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies