John Legend vezme na turné aj manželku s dcérou

NETKY.SK • 8 Február 2017, 08:42 • 2 min
John Legend vezme na turné aj manželku s dcérou

LOS ANGELES - Americký spevák John Legend vezme na pripravované turné Darkness And Light aj manželku Chrissy Teigen s ich dcérou Lunou.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný interpret prezradil informáciu prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Úžasné na tomto turné je, že moja rodina bude so mnou. Pre Lunu to bude prvé turné. Bude tam, takže nemusím tráviť čas bez rodiny," uviedol Legend, ktorý si spomínanú modelku vzal za ženu v roku 2013. Luna sa narodila vlani v apríli.

 

Spevák odštartuje Darkness And Light Tour 12. mája v Miami na Floride a posledný koncert si naplánoval na 30. júna v New Orleans. Počas šnúry predstaví album Darkness And Light, ktorý vydal vlani v decembri. Z nahrávky pochádzajú single Love Me Now a Penthouse Floor.

 

John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, mal na konte dve demá, keď v roku 2001 stretol rappera Kanyeho Westa, ktorý mu pomohol presadiť sa v hudobnom priemysle. Ešte pred vydaním debutového albumu Get Lifted (2004) na seba upozornil spoluprácami s viacerými interpretmi ako Jay Z, Alicia Keys či Lauryn Hill. Po spomínanom debute nasledovali sólovky Once Again (2006), Evolver (2008), Love In The Future (2013) a spomínaná Darkness And Light. Okrem toho vydal tiež štyri koncertné nahrávky, spoločný album s The Roots s názvom Wake Up! (2010) a podieľal sa aj na nahrávke Cruel Summer (2012) labelu G.O.O.D Music. Na konte má desať cien Grammy a získal tiež Oscara a Zlatý glóbus za pieseň Glory, ktorú nahral s rapperom Commonom na soundtrack snímky Selma (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies