John Legend a Chrissy Teigen budú mať dcéru

NETKY.SK • 25 December 2015, 16:04 • 2 min
John Legend a Chrissy Teigen budú mať dcéru

BRATISLAVA - Americký spevák John Legend s manželkou, modelkou Chrissy Teigen, čakajú dcéru.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročná modelka oznámila novinku prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila obálku januárového čísla módneho časopisu Vogue Thailand, pre ktorý pózovala. „Som veľmi pyšná a bolo mi cťou ocitnúť sa na obálke Vogue Thailand! Bolo to pre mňa špeciálne z viacerých dôvodov – som hrdá, že som Thajčankou, nadšená, že som mohla nafotiť obálku pre Vogue (môj sen, samozrejme) a pár minút po odfotení tohto záberu, John a ja sme sa dozvedeli, že čakáme dievčatko!,“ napísala nadšená budúca mamička.

 


Legend a Teigen sa zasnúbili v decembri 2011 po štvorročnom vzťahu. Manželmi sú od septembra 2013 a o očakávaní ich vytúženého prvého dieťaťa informovali v októbri tohto roka.


John Legend, vlastným menom John Roger Stephens, spieval ako štvorročný v kostolnom zbore a o tri roky neskôr sa už učil hrať na klavír. Absolvent Pennsylvánskej univerzity mal na konte dve demá, keď v roku 2001 stretol Kanyeho Westa, ktorý mu pomohol presadiť sa v hudobnom biznise. Ešte pred vydaním debutového albumu Get Lifted (2004) na seba upozornil spoluprácami s viacerými interpretmi - rapper Jay Z si ho prizval na spoluprácu do skladby Encore, postaral sa o vokály v piesni You Don't Know My Name od Alicie Keys a v skladbe Everything Is Everything od Lauryn Hill zas znie jeho klavír. Po spomínanom debute nasledovali sólovky Once Again (2006), Evolver (2008) a Love In The Future (2013). Okrem toho vydal aj štyri koncertné nahrávky, spoločný album s The Roots s názvom Wake Up! (2010) a podieľal sa aj na nahrávke Cruel Summer (2012), ktorá je debutovou kompiláciou labelu G.O.O.D Music. Legend získal počas kariéry deväť cien Grammy a na konte má tiež Oscara a Zlatý glóbus za pieseň Glory, ktorú nahral s rapperom Commonom na soundtrack snímky Selma (2014).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies