John Kavanagh povedal, že ak Conor aj teraz prehrá tak na to už nebude žiadna výhovorka

NETKY.SK • 17 August 2016, 14:42 • 2 min
John Kavanagh povedal, že ak Conor aj teraz prehrá tak na to už nebude žiadna výhovorka

DUBLIN - Podľa Kavanagha je Ír veľmi dobre pripravený a nemalo by sa stať žiadne prekvapenie. Najočakávanejšia odveta sa nezadržateľne blíži, dočkáme sa ho 20. augusta na UFC 202. O McGregorovej príprave hovorí jeho tréner pre stránku The42.ie

slovakia

left justify in out

John Kavanagh:

"Ak sa odveta neskončí v náš prospech tak nemôžme mať žiadne výhovorky. Príprava sa podarila najlepšie ako mohla, na ňu sa nemôžeme sťažovať. Tento zápas nie je dôležitý iba pre Conora, tak isto sú v hre aj moje trénerské schopnosti. Veľmi veľa vecí sa môže v tento večer zmeniť. Samozrejme je veľa ľudí ktorých to vôbec nezaujíma, že Conor skáče medzi váhami hore a dole. Radšej by ho už videli ako obhajuje svoj titul."

 

Kavanagh hovoril aj o tom, že Conor sa zlepšuje zo sústredenia na sústredenie.

 

"Stále rád vyzdvihujem ako sa Conor neskutočne zlepšuje. Možno, že toto na ňom veľa ľudí ani nevidí. Ale hovorím vám, že ten pokrok ktorý spravil teraz je zatiaľ asi najväčší."

 

Rozprával aj o tom, ako sa bude odlišovať tento zápas od prvého:

"Veľmi dôležité je aby zostal Conor počas zápasu trpezlivý. Môj typ je, že vyhráme v štvrtom kole a to tak, že počas prvých troch kôl bude Conor dominovať."

 

Už teda iba pár dní k najočakávanejšej odvete tohto roku. UFC 202 sa uskutoční v Las Vegas v Nevade 20. augusta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona