John Hassall & The April Rainers vydajú debutový album

NETKY.SK • 29 September 2016, 10:30 • 2 min
John Hassall & The April Rainers vydajú debutový album

LONDÝN - Anglický hudobník John Hassall, známy z kapely The Libertines, vydá s formáciou The April Rainers 25. novembra debutový album Wheels To Idyll.

slovakia

left justify in out

Skupina z novinky nedávno predstavila prvý singel Given Time, ku ktorému ponúkla aj videoklip. "Väčšina albumu sa odvíja od toho, keď som ako dieťa cestoval na vidiek k babke. Asi to nie je práve rock'n'rollová téma, ale môžu z toho vzniknúť dobré popové skladby," uviedol na margo albumu 35-ročný Hassall, ktorý v skupine hrá na gitaru a spieva.


Kapela John Hassall & The April Rainers vznikla v dánskom meste Aarhus. Okrem spomínaného lídra ju tvoria aj James Jefferys (gitara), Jakob Bruno (bicie) a Erlend Eggestad (basgitara).

 

John Hassall sa preslávil ako basgitarista spomínanej skupiny The Libertines, v ktorej pôsobia aj Pete Doherty, Carl Barât a Gary Powell. Muzikanti ponúkli albumy Up The Bracket (2002), The Libertines (2004) a Anthems for Doomed Youth (2015). Hassall vydal s kapelou Yeti EP nahrávku One Eye on the Banquet (2006) alebo štúdiovku The Legend Of Yeti Gonzales (2008).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies