John Carter Cash bude štvornásobným otcom

NETKY.SK • 15 Apríl 2017, 13:39 • 2 min
John Carter Cash bude štvornásobným otcom

BRATISLAVA - Americký hudobník John Carter Cash bude štvornásobným otcom.

slovakia

left justify in out

Bábätko by sa malo narodiť v polovici septembra. Muzikant potvrdil radostnú novinku americkému týždenníku People. „ Moja manželka Ana Cristina a ja s radosťou oznamujeme, že naša rodina bude mať nového člena. Ďakujeme všetkým priateľom a rodine za ich podporu," povedal 47-ročný Cash, pričom jeho manželka dodala, že budú mať dcéru. Dvojica sa zosobášila v októbri 2016. Hudobník má z predchádzajúcich dvoch manželstiev dvoch synov a dcéru.

John Carter Cash je jediným synom legendárneho speváka Johnnyho Casha, ktorého preslávili napríklad skladby Cry! Cry! Cry!, I Walk the Line, Ring of Fire či Man in Black, a speváčky June Carter Cash. Má však šesť nevlastných sestier. V hudobnom biznise sa pohybuje od roku 1985. Pôsobí predovšetkým ako producent, venuje sa však aj spevu. Vydal tiež niekoľko kníh. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona