John Boyega si zahrá v pokračovaní filmu Ohnivý kruh

NETKY.SK • 7 Jún 2016, 13:07 • 2 min
John Boyega si zahrá v pokračovaní filmu Ohnivý kruh

LONDÝN - Britský herec John Boyega získal hlavnú úlohu v pokračovaní dobrodružného sci-fi Ohnivý kruh (2013).

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný rodák z Londýna sa v novinke objaví ako syn Stackera, ktorého v prvom filme stvárnil Idris Elba. Réžiu snímky Pacific Rim: Maelstrom má na starosti Steven S. DeKnight. S nakrúcaním plánujú začať v poslednom štvrťroku 2016.


Na produkcii spolupracujú Boyega, Thomas Tull, Mary Parent, Jon Jashni, Femi Oguns, a tiež režisér prvého filmu Guillermo del Toro. "Je nepopierateľné, že John s jeho talentom a prirodzeným šarmom vyčnieva medzi súčasnými mladými hercami," uviedla Parent.

 

"Svet zachraňuje svet - tak znel náš cieľ, a neviem si pre túto úlohu predstaviť lepšieho muža," dodal Guillermo del Toro.
John Boyega, vlastným menom John Adedayo Adegboyega, na striebornom plátne debutoval snímkou Útok mimozemšťanov (2011). Zahral si aj vo filmoch Half of a Yellow Sun (2013) a Imperial Dreams (2014). Objavil sa tiež v miniseriáli 24 hodín: Dnes neumieraj (2014). Za účinkovanie v akčnom sci-fi Star Wars: Sila sa prebúdza (2015) získal filmovú cenu BAFTA v kategórii Rising Star, Empire Award aj britskú Národnú filmovú cenu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies