Joey Barton: V Premier League ma považujú za Mansona

NETKY.SK • 7 September 2015, 08:57 • 2 min
Joey Barton: V Premier League ma považujú za Mansona

LONDÝN - Anglický futbalista v službách FC Burnley Joey Barton sa sťažuje, že kluby v Premier League ho zámerne prehliadajú.

slovakia

left justify in out

"Všetci si myslia, že angažovať ma, je ako pozvať si domov Charlesa Mansona. Keď počujú moje meno, spomenú si len na to zlé, čo som spravil v minulosti. Ľudia, ktorí ma poznajú však vedia, že tvrdo pracujem a nie som zlý človek," vyhlásil pre The Telegraph 33-ročný stredopoliar. Naposledy sa možnosti získať Bartona do svojich radov vzdal West Ham United po proteste fanúšikov.


Rodák z Huytonu sa na Britských ostrovoch preslávil niekoľkými nešportovými kúskami. V roku 2010 vo farbách Newcastlu udrel počas stretnutia s Blackburnom Mortena Gamsta Pedersena, či ešte ako hráč Manchestru City počas vianočného večierka zahasil cigaretu o oko spoluhráča. V roku 2008 dokonca strávil 77 dní vo väzení za to, že posilnený alkoholom na ulici zmlátil 16-ročného chlapca.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona