Joey Barton má ďalší problém, tentoraz s hazardom

NETKY.SK • 21 September 2016, 09:50 • 2 min
Joey Barton má ďalší problém, tentoraz s hazardom

GLASGOW - Anglický futbalový búrlivák Joey Barton má ďalší problém, tentoraz s hazardom. Podľa Press Association Sport čelí stredopoliar Glasgowa Rangers podozreniu, že uzavrel stávku na zápas Ligy majstrov, v ktorom Barcelona minulý utorok rozdrvila Celtic Glasgow 7:0. Pravidlá národnej asociácie SFA pritom hráčom striktne zakazujú tipovať.

slovakia

left justify in out

V pondelok vyvstalo, že "jazdci" suspendovali 34-ročného Bartona na tri týždne za konflikt so spoluhráčom Andym Hallidayom na tréningu po vysokej prehre 1:5 so spomenutým Celticom. Rangers chcú využiť spomenutý čas na preskúmanie okolnosti roztržky.

Barton má rozsiahlu zbierku kontroverzií. V roku 2008 ako hráč Manchestru City strávil 77 dní vo väzení za pouličnú bitku v Liverpoole. V Queens Park Rangers mu zakázali štart v 12 zápasoch pre porušenie disciplinárneho poriadku v zápase Premier League. Následne ho poslali na hosťovanie do Marseille. Do Glasgowa zamieril tento rok z Burnley.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies