Joell Ortiz predstavil tracklist albumu House Slippers

NETKY.SK • 16 August 2014, 09:56 • 2 min
Joell Ortiz predstavil tracklist albumu House Slippers

USA - Americký rapper Joell Ortiz vydá 16. septembra svoju tretiu sólovku s názvom House Slippers.

slovakia

left justify in out

Album bude obsahovať dvanásť skladieb, na ktorých sa ako hostia predstavia napríklad Royce Da 5’9'', Joe Budden, Crooked I, B.o.B či Maino. Tridsaťštyriročný rodák z newyorského Brooklynu už z novinky predstavil single House Slippers a Music Saved My Life.

 

Joell Ortiz sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2002, debutoval však až o päť rokov neskôr albumom The Brick: Bodega Chronicles. Druhú sólovku Free Agent vydal v roku 2011. Okrem sólovej tvorby je tiež členom superskupiny Slaughterhouse, ktorú spolu s ním tvoria spomínaní Royce Da 5’9'', Joe Budden a Crooked I.

 

Táto formácia vznikla v roku 2008 a debutovala o dva roky neskôr eponymnou štúdiovkou. Vo februári 2011 potom vydali Slaughterhouse EP, následne podpísali kontrakt s Eminemovým vydavateľstvom Shady Records a začali pracovať na svojej druhej štúdiovke Welcome To: Our House. Tá po viacerých odkladoch vyšla nakoniec v auguste 2012, pričom niekoľko dní predtým ešte skupina ponúkla priaznivcom zdarma mixtape On The House.

 

Tento rok v máji vydali Slaughterhouse mixtape House Rules a ešte tento rok by mali uviesť na trh aj tretiu štúdiovku Glass House. 


Tracklist albumu Joell Ortiz - House Slippers: 

 

01 House Slippers 
02 Cold World f. Lee Carr 
03 Dream On 
04 Music Saved My Life f. B.o.B & Mally Stakz 
05 Brothers Keeper f. Royce Da 5’9'', Joe Budden & Crooked I 
06 Q & A 
07 Get Down 
08 Say Yes f. Sahlance 
09 Better Than f. Maino & Kaydence 
10 Phone 
11 Candy f. Mally Stakz 
12 Crack Spot 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies